Nå kan du få dekket reportasje- eller studietur til andre nordiske land

Vil du lage reportasje fra et annet nordisk land, besøke nordiske mediebedrifter eller bli med på forelesninger hos andre journalistutdanninger? Nå kan studenter og lærere søke om å få dekket reise og opphold til nettopp en slik tur.

Tilbudet gjennom det nordiske nettverket for journalistutdanninger er en unik mulighet til å utforske nabolandene, lage utenriksreportasjer og bli kjent med nordiske kolleger og medstudenter.

Studenter kan søke om midler til ekspressmobilitet her. Her bes du skrive en kort beskrivelse av hva turen innebærer. Nettverket dekker reiser på 5-30 dager. Ønsker du å besøke en journalistutdanning og delta på forelesninger der – ta kontakt med utdanningens kontaktperson for å sjekke hva som er mulig.

Les om tidligere studenters erfaringer her!

Lærere kan søke om midler fra NordPlus her. Stipendet kan for eksempel benyttes til å besøke andre journalistutdanninger for å hente inspirasjon til egen undervisning, samarbeidsprosjekter, undervisning eller aktiviteter i samarbeid med arbeidslivet. Minimumstiden for opphold er 8 undervisnings-/arbeidstimer.

Spørsmål? Ta kontakt med Hilde Kristin Dahlstrøm hilde.dahlstrom@nla.no eller Ragnhild Sofie Selstø ragnhild.s.selsto@uis.no

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *